Hef-zwenkwiel met stelvoet - Industrialwheels.com - Ruote industriali I migliori ruote industriali. | Su misura e standard

Indietro

Hef-zwenkwiel met stelvoet

Hef-zwenkwiel met stelvoet

Zwenkwiel met met uitdraaibare stelvoet, ideaal voor machines.

Deze zwenkwielen zijn uniek omdat ze een nivelleringsfunctie hebben door de geïntegreerde nivelleerbare machinevoet. Als de rempedaal wordt geactiveerd schuift de stelvoer uit en neemt de stelvoet het gewicht van de wielen. Hierdoor kunnen machines snel en veilig op hun plaats gezet worden.

Hef zwenkwielen zijn te leveren in de volgende uitvoeringen: geheel roestvast stalen behuizing of een verzinkt stalen behuizing. In Het hefzwenkwiel kunnen we de volgende type wielen leveren: Geheel nylon met kogellagers, Wielen met polyurethaan band op een op stalen kern, of wielen met een polyurethaan band op een aluminium velg.

Verstelbare nivelleerbare wielen zijn ideaal voor toepassingen waar een nauwkeurige positionering vereist is. De stelvoet is in hoogte verstelbaar en heeft een rubber pad aan de onderkant voor extra goede grip en om beschadigingen aan de vloer te voorkomen.

Opmerking: In de draaikrans bevindt zich een afgedichte kogellager. De wielas is voorzien van schroefdraad. De ergonomische vorm van de bedieningshendel samen met de gelijktijdige lange hefboom heeft een zeer hoge hefkracht en maakt het mogelijk zware gewichten gemakkelijk op te heffen en veilig vast te zetten.

Per saperne di più Chiudere

FILTRI

Confronta i prodotti Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Carica disegno OE

* Campi obbligatori

Utilizzando il nostro sito, l'utente accetta l'utilizzo di cookie ci aiuteranno a migliorare questo sito. Nascondi questo messaggio Maggiori informazioni sui cookie »